Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Despre Noi


Proiectul Nostru

Silva Group România a luat fiinţă în anul 2007, ca urmare a cererii tot mai mari de pomi de Crăciun de bună calitate şi a incapacităţii jucătorilor de pe piaţă în a satisface această cerere la un preţ decent şi în condiţii civilizate. Bazându-ne pe experienţa de peste 30 de ani în producerea şi creşterea pomilor de Crăciun şi a arbuştilor ornamentali a partenerilor noştri, SGR a reuşit ca, într-un timp relativ scurt de la înfiinţare să dobândească notorietatea şi recunoaşterea ca fiind un partener puternic pe plan naţional.

Încă de la început, ne-am adresat atât firmelor care se ocupă cu recomercializarea, cât şi persoanelor fizice. Tocmai pentru a înlesni cumpăratorului final accesul la un pom de Crăciun de calitate, la preţul corect, începând cu anul 2009, SGR lansează sistemul de franciză, asigurând aceleaşi standarde de calitate a produselor şi serviciilor la toate punctele de desfacere francizate.

Un al serviciu lansat şi orientat către deţinătorii de terenuri îl reprezintă oferta completă pentru înfiinţarea de plantaţii la cheie. Silva Group Romania militează pentru stoparea tăierilor ilegale din pădurile publice, încurajând clienţii să aleagă doar pomi de Crăciun plantaţi şi cultivaţi special pentru această destinaţie.

In 2016 am lansat si " Fito-farmacia" ca urmare a solicitarilor clientilor nostri care isi doresc plante sanatoase si viguroase in permanenta.

 

Clienti

Heidi Chocolate, www.heidi.ro

Heidi crede in diversitate, libertate de alegere si exprimare de sine creativa.

Enel, www.enel.ro

Enel este un grup integrat, cu activităţi în domeniul electricităţii şi gazelor naturale.

Fabryo, www.fabryo.ro

Fabryo Corporation este cel mai mare producător de lacuri şi vopsele decorative din România.

Parteneri