O, brad frumos

De ce este bradul atât de important de SărbătoriExistă câteva asocieri mentale spontante atunci când auzim cuvântul brad: frumos, Crăciun, verde. Acest lucru ne arată cât de profundă este simbolistica bradului în mentalul colectiv cu referire directă, desigur, la Sărbătorile de Iarnă. Pentru împătimiții muntelui, brazii reprezintă spectacolul absolut al iernii. Pentru cei care își petrec Sărbătorile acasă, muntele coboară și își trimite în locuința fiecăruia un reprezentant de seamă: bradul de Crăciun.

braziNu e un secret că fiecare dintre noi, atunci când ne instalăm bradul acasă, avem impresia că al nostru e cel mai frumos pentru că e unicul, nu e un brad, ci Bradul. Acest simbol are capacitatea de a se transforma în stâlpul sărbătorilor, manifestându-și puterea prin unicitate. Nu mai există brazi, ci bradul nostru, al fiecăruia, și firește că atunci este necesar ca fiecare familie să aibă bradul ei de Crăciun.

Fie ca și de aceste Sărbători, bradul să ajungă în casele tuturor românilor și să le lumineze în case, aducându-le bucuria binemeritată după un an de muncă și efort. Silva Group România a identificat cele mai avantajoase modalități de achiziționare a bradului pentru ca acesta să le fie acccesibil tuturor. Și aceasta pentru că noi credem că un Crăciun nu e deplin dacă nu e împodobit cu brad!

Lasă un răspuns