La Mulți Ani lângă bradul împodobit!

la multi aniSilva Group România vă urează La Mulți Ani lângă bradul împodobit și un an plin de spor. Fie ca 2014 să vă aducă sănătate și belșug și să vă bucurați de trecerea dintre ani alături de cei dragi. Sperăm ca bradul oferit de Silva Group România să vă însoțească în noaptea dintre ani și să vă poarte noroc pentru anul care va urma.

Le mulțumimi zecilor de mii de români care au ales să petreacă Sărbătorile de Iarnă alături de brazii Silva Group România și îi așteptăm în fiecare an pentru a se bucura de cel mai frumos dar al iernii și al muntelui, simbolul perfect al iernii și al trecerii dintre ani, bradul.

Frumosul vegetal nu trebuie însă să se încheie o dată cu trecerea Sărbătorilor de Iarnă. Vă stăm la dispoziție și în restul anului cu alte oferte de plante decorative care să vă înfrumusețeze spațiul de locuit sau de muncă și să creeze o atmosferă relaxantă și plăcută.

Vă așteptăm după trecerea cu bine a sărbătorilor la punctele noastre de vânzare sau pe site-urile noastre pentru a vă prezenta cum vă puteți bucura de frumosul naturii și în restul anului.

LA MULȚI ANI și să ne revedem cu bine!

Lasă un răspuns