Happy Hour la expoziţia Silva Group România din Obor

comunicat-de-presa-silva-group-romania

cadou de craciun

Silva Group România (SGR) oferă cumpărătorilor de brazi naturali cadouri surpriză, sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 15:00-16:00. Promoţia va avea loc în Noua Piaţă Obor, punctul de vânzare al companiei cu cel mai mare trafic.

Clienţii Silva Group România vor primi câte un cadou surpriză pentru fiecare brad achiziţionat de la punctul de vânzare al companiei din Noua Piaţă Obor, în perioada 21-22 decembrie, între orele 15:00 şi 16:00. Cadourile vor consta în diferite seturi de decoraţiuni pentru pomul de Crăciun.

“Fiindcă Sărbătoarea Crăciunului este despre a dărui şi a împărţi bucurie, ne-am gândit să contribuim şi noi la împodobirea bradului clienţilor noştri”, a spus Ovidiu Neacşu, Director de Vânzări al SGR.

Oferta Silva Group România include în acest an dintre cele mai mici preţuri din piaţă. Astfel, un brad de apartament verde nordmannian cu înălţimea de 1,30-2,20 m costă 79 lei în perioada 20-24 decembrie, după ce clienţii au putut să îl achiziţioneze cu discount, la numai 59 lei între 5 şi 14 decembrie şi 69 lei în perioada 15-19 decembrie. Oferta este valabilă la toate punctele de vânzare ale companiei.

surprize cadouSilva Group România oferă, în plus, cumpărătorilor posibilitatea de a achita bradul de Crăciun în rate, cu dobândă zero. Astfel, clienţii pot opta pentru plata a până la şase rate lunare, iar prima rată urmează a fi achitată în luna ianuarie. Opţiunea de plată în rate este disponibilă pentru posesorii de carduri Avantaj emise de Credit Europe Bank.

Brazii naturali comercializaţi de Silva Group România pot fi găsiţi în 11 locaţii din ţară: 9 din Bucureşti (Depozitul Central al SGR din Voluntari, Noua Piaţă Obor – Expo 1 şi Expo 2, Complexul Comercial Dragonul Roşu, Expo Basarabia, Expo Tineretului, parcarea Afi Palace Cotroceni, parcarea Băneasa Shopping City şi Expo Floreasca), şi două în Braşov (parcarea Complexului Macromall) şi Ploieşti (parcarea Afi Palace Ploieşti).

Toţi pomii expuşi sunt naturali: tăiaţi sau cu rădăcină (în ghiveci sau cu balot de pământ). Vizitatorii pot alege anul acesta între speciile de brad verde – caucazian Abies Nordmanniana şi brad argintiu Picea Pungens Glauca. Cei interesaţi de specii deosebite pot găsi o gamă variată de brazi altoiţi integral argintii, cu diverse nuanţe şi forme variate: Fat Albert şi suplii Fastigiata, Hoopsi (albastru-argintiu intens), Edith sau Balaton.

Despre Silva Group Romania

Înfiinţată în 2007, Silva Group România (SGR) comercializează la nivel naţional, en-gros şi en-detail, arbori şi arbuşti ornamentali sau fructiferi, precum şi brazi cu rădăcină sau tăiaţi pentru Crăciun. Produsele oferite provin de pe plantaţii private din întreaga Europă, inclusiv din Danemarca, Austria, Germania sau Ungaria. Bazându-se pe experienţa de producţie de peste 30 de ani a partenerilor săi, compania a câştigat rapid notorietate şi a înregistrat o creştere constantă a cifrei de afaceri, care s-a majorat cu aproape 50% în 2012, faţă de anul anterior. În 2009 a fost lansată franciza Silva Group România. Din 2011 în sistemul logistic a fost inclus mega-depozitul Voluntari, cu o suprafaţă de aproape 10.000 mp, iar începând cu  acest an, SGR oferă servicii complete pentru înfiinţarea de plantaţii private. Produsele sale pot fi achiziţionate şi de pe platformele MagazinulDeBrazi.ro şi MagazinulDePlante.ro.

Silva Group Romania şi-a propus descurajarea achiziţiei de brazi de Crăciun proveniţi din tăieri ilegale, oferind în schimb o alternativă cuprinzătoare de brazi crescuţi pe plantaţii private. Iniţiativa promovează conceptul de brad natural, biodegradabil, ecologic în detrimentul brazilor artificiali, precum şi achiziţia de brazi cu rădăcină în vederea replantării lor înainte sau după sezonul de iarnă.

Despre MagazinulDeBrazi.ro

Lansat la data de 1 noiembrie 2009, MagazinulDeBrazi.ro este o platformă online destinată comercializării de pomi şi accesorii de Crăciun, care îşi propune să vină în întâmpinarea necesităţii clienţilor de a alege dintr-o gamă variată de brazi naturali. Pomii sunt disponibili în 21 de categorii de înălţime (0,60-12 m) şi 7 soiuri diferite, tăiaţi sau cu rădăcină.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati: Calina Mihali, tel. 021 250 40 78, mobil 0749 766 977, email: office@silva-group.com.

Lasă un răspuns