Green Friday cu reduceri de până la 50% pe Magazinul De Brazi

 comunicat de presa silva group romania

Magazinul De Brazi, platforma de comercializare online a Silva Group România, oferă reduceri de preț de până la 50% pentru pomii de iarnă comandați de clienți vineri, 6 decembrie, de Green Friday (Vinerea Verde). Campania Magazinului De Brazi își propune să susțină vânzările de brazi naturali provenind din plantații dedicate și are loc în fiecare an în prima zi de vineri după Ziua Națională a României.

Clienții Magazinului De Brazi vor plăti cu până la 50% mai puțin pentru pomii de iarnă pe care îi vor achiziționa vineri, 6 decembrie. Astfel, un brad verde nordmannian tăiat, de calitate Premium, cu înălțimea de 1,75-2,00 m, va putea fi cumpărat de la Magazinul De Brazi (MagazinulDeBrazi.ro) la un preț de 279 lei, redus de la 369 lei, și va fi livrat la pachet cu un suport de lemn cadou. Pentru un brad argintiu cu rădăcină cu înălțimea de 0,80-1,00 m va fi aplicată o reducere de 50%, până la 99 lei.

Oferta specială de Green Friday este valabilă pentru comenzile de brazi plasate atât online, cât și telefonic*. Reducerile de preț vor fi afișate timp de o zi pe MagazinulDeBrazi.ro, iar livrarea este gratuită în toată țara.

“Vinerea Verde, prima zi de vineri după Ziua Națională a României, a fost inspirată din conceptul de Black Friday, dar este în primul rând o invitație adresată cumpărătorilor de brazi să fie mai aproape de natură. Silva Group România, prin Magazinul De Brazi, promovează conceptul de brad natural, biodegradabil, ecologic, provenind din plantații dedicate, și susține acest concept prin reduceri semnificative de preț pe magazinul online”, a declarat Ovidiu Neacșu, Director de Vânzări al Silva Group România.

Brazii comercializați de MagazinulDeBrazi.ro provin de pe plantații private din mai multe țări europene, precum Danemarca, Austria, Germania sau Ungaria. Exemplarele disponibile în acest an se încadrează între 1 şi 12 m înălţime (pomi tăiaţi) şi 0,6 – 2 m (pomi cu rădăcină).

MagazinulDeBrazi.ro livrează brazi din categoria Premium, tăiați sau cu rădăcină (în ghiveci sau cu balot de pământ). Speciile disponibile sunt: brad verde Abies Nordmanniana sau brad argintiu Picea Pungens Glauca (cu ace verzi în apropierea trunchiului și argintii spre exterior). Cumpărătorii interesați de specii deosebite vor găsi și o gamă variată de brazi altoiți integral argintii, cu diverse nuanțe și forme variate: Fat Albert şi suplii Fastigiata, Hoopsi (albastru-argintiu intens), Edith sau Balaton.

MagazinulDeBrazi.ro îndeamnă cumpărătorii de pomi de Crăciun să achiziționeze brazi din plantații dedicate, ca alternativă la brazii tăiați ilegal, dar și la brazii artificiali, dificil de reciclat și produși de industrii poluante.

* Campania nu se adresează clienților care achiziționează brazi spre revânzare.

 

Despre Silva Group Romania

Înființată în 2007, Silva Group România (SGR) comercializează la nivel național, en-gros și en-detail, arbori și arbuști ornamentali sau fructiferi, precum și brazi cu rădăcină sau tăiați pentru Crăciun. Produsele oferite provin de pe plantații private din întreaga Europă, inclusiv din Danemarca, Austria, Germania sau Ungaria. Bazându-se pe experiența de producție de peste 30 de ani a partenerilor săi, compania a câștigat rapid notorietate și a înregistrat o creștere constantă a cifrei de afaceri, care s-a majorat cu aproape 50% în 2012, față de anul anterior. În 2009 a fost lansată franciza Silva Group România. Din 2011 în sistemul logistic a fost inclus mega-depozitul Voluntari, cu o suprafață de aproape 10.000 mp, iar începând cu  acest an, SGR oferă servicii complete pentru înființarea de plantații private. Produsele sale pot fi achiziționate și de pe platformele MagazinulDeBrazi.ro și MagazinulDePlante.ro.

Silva Group Romania și-a propus descurajarea achiziției de brazi de Crăciun proveniți din tăieri ilegale, oferind în schimb o alternativă cuprinzătoare de brazi crescuți pe plantații private. Inițiativa promovează conceptul de brad natural, biodegradabil, ecologic în detrimentul brazilor artificiali, precum și achiziția de brazi cu rădăcină în vederea replantării lor înainte sau după sezonul de iarnă.

Despre MagazinulDeBrazi.ro

Lansat la data de 1 noiembrie 2009, MagazinulDeBrazi.ro este o platformă online destinată comercializării de pomi și accesorii de Crăciun, care își propune să vină în întâmpinarea necesității clienților de a alege dintr-o gamă variată de brazi naturali. Pomii sunt disponibili în 21 de categorii de înălțime (0,60-12 m) și 7 soiuri diferite, tăiați sau cu rădăcină.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati: Calina Mihali, tel. 021 250 40 78, mobil 0749 766 977, email: office@silva-group.com.

Lasă un răspuns