De ce este bradul atât de important de Sărbători

De ce este bradul atât de important de Sărbători

Cu toții știm că bradul este esențial la Sărbătorile de Iarnă, dar puțini ne punem întreabrea de ce. Este, pe de o parte, o tradiție și un obicei frumos, e adevărat, dar simbolistica bradului merge mult mai departe în timp și mai adânc în semnificații. Din timpuri străvechi, bradul a fost simbolul perenității, al tinereții veșnice, el fiind copacul cu ”cetina tot verde”, cum spune și un colindul ”O, brad frumos”.

trenduri in decorarea bradului de Craciun

Oamenii au fost fascinați din cele mai vechi timpuri de acest copac sublim care împodobește zonele montane și care arată atât de frumos împodobit cu zăpadă. Nu e greu de înțeles, de aceea, de ce a devenit un simbol al Sărbătorilor de Iarnă din întreaga lume.

Astăzi, Crăciunul și Anul Nou nu mai pot fi gândite fără podoaba bradului maestuos, aflat în centrul tuturor m

anifestărilor Sărbătorilor de Iarnă. El tronează în toate târgurile de Crăciun din întreaga lume, dar și în casele tuturor.

Silva Group România a înțeles importanța bradului de Crăciun și a făcut eforturi de a-l oferi la prețuri accesibile pentru ca nimeni să nu fie lipsit de bucuria bradului de sărbători. Vi-l oferim și dumneavoastră, oferta noastră putând fi găsită pe Magazinuldebrazi.ro, de unde vă puteți cumpăra bradul dumneavoastră și online, ba chiar și în rate.

Lasă un răspuns