Concurs de impodobit brazi

comunicat-de-presa-silva-group-romania

Magazinul De Brazi dă startul donațiilor de pomi de Crăciun cu un concurs de împodobit brazi între casele de copii

 

MagazinulDeBrazi.ro, platforma de comercializare online a Silva Group România, organizează un concurs de împodobit brazi între casele de copii duminică, 15 decembrie, și relansează astfel campania “Împarte bucurie!”. Prin această campanie, Magazinul De Brazi oferă cumpărătorilor posibilitatea de a dona pomi de Crăciun persoanelor mai puțin favorizate din case de copii sau cămine de bătrani, reducând prețurile cu 50% pentru pomii de iarnă achiziționați în scop caritabil și asigurând livrarea gratuit la locațiile indicate de donatori.

Duminică, 15 decembrie, Magazinul De Brazi (MagazinulDeBrazi.ro) organizează un concurs de împodobit pomi de Crăciun la care vor participa nouă case de copii din București. Concursul va fi moderat de „Magicianul” Marian Râlea. Echipele participante se vor întrece timp de 45 minute în a împodobi cei nouă brazi naturali puși la dispoziție de MagazinulDeBrazi.ro. Moș Crăciun va desemna echipa câștigătoare, care va primi în dar pomul gata împodobit pentru sărbătorile de iarnă. Organizatorii au pregătit, însă, numeroase surprize și cadouri pentru echipele de copii, cu sprijinul partenerilor: Inside Division, Kindergarten 2000, Scorilo Turism și Vertical Spirit. Competiția se va desfășura în expoziția de brazi cu vânzare a Silva Group România din Noua Piață Obor, la ora 13:30.

Concursul de împodobit brazi între casele de copii dă startul campaniei “Împarte bucurie!”, prin care MagazinulDeBrazi.ro invită cumpărătorii să achiziționeze un brad de Crăciun pentru un orfelinat, un centru de primire în regim de urgență a copiilor exploatați, un cămin de bătrâni sau un alt centru de protecție socială. Pomii de Crăciun vor putea fi achizionați în scop caritabil la jumătate de preț. Comenzile pot fi transmise atât online, cât și telefonic, iar plata se va efectua cu cardul sau cu ordin de plată. Brazii vor fi livrați gratuit la locațiile indicate de donatori. Lista centrelor de asistență socială către care se pot efectua donații va fi disponibilă în cadrul secțiunii “Împarte bucurie!” de pe platforma online MagazinulDeBrazi.ro.

“Ne dorim ca în urma campaniei “Împarte bucurie!”,  să simtă farmecul Crăciunului și cei mai puțin favorizați de soartă. Credem că un brad natural împodobit va reda speranța și bucuria de a trăi celor care își vor petrece sărbătorile de iarnă în case de copii, cămine de bătrâni sau alte centre de protecție socială”, a declarat Ovidiu Neacșu, Director de Vânzări al Silva Group România.

Magazinul De Brazi îi invită pe cei care doresc să se implice în campanie să indice case de copii, cămine de bătrâni sau alte centre de asistență socială către care să fie direcționate donațiile de pomi de Crăciun. Datele necesare sunt numele centrului, adresa completă de livrare, numărul persoanelor îngrijite și persoana de contact (telefon mobil, email). De asemenea, cei interesați de soarta persoanelor defavorizate pot achiziționa un brăduț pentru un astfel de centru și pot promova inițiativa “Împarte bucurie!” prin toate canalele disponibile, astfel încât un număr cât mai mare de persoane să afle despre acest tip de donație.

Campania „Împarte bucurie!” beneficiază de sprijinul unor instituții, fundații și asociații dedicate serviciilor sociale: Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 2, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4, Hospice Casa Speranței, Asociația Inima Copiilor, SOS Satele Copiilor, Fundația Sf. Macrina, Asociația Sf. Stelian.

Parteneri la organizarea concursului de împodobit brazi sunt: compania Inside Division, deținătoarea brandului Gift Idea care reunește site-urile cadouri-craciun.ro și cadouri-paste.ro, Kindergarten 2000, agenția de turism Scorilo Turism și Vertical Spirit.

“Ne bucurăm că am găsit atât de ușor parteneri dornici să se alăture demersului nostru de a aduce bucurie în casele de copii și căminele de bătrâni. Sperăm să ni se alăture și cei de acasă”, a mai spus Ovidiu Neacșu.

Toți cei care doresc să se implice* în campania “Împarte bucurie!” ne pot contacta la adresa de email office@silva-group.com sau la numărul de telefon 021 250 40 78.

*Donația nu este condiționată de achiziția altor produse de pe site, iar reducerile oferite nu sunt cumulate cu alte reduceri și promoții ale Magazinului De Brazi.

Despre Silva Group Romania

Înființată în 2007, Silva Group România (SGR) comercializează la nivel național, en-gros și en-detail, arbori și arbuști ornamentali sau fructiferi, precum și brazi cu rădăcină sau tăiați pentru Crăciun. Produsele oferite provin de pe plantații private din întreaga Europă, inclusiv din Danemarca, Austria, Germania sau Ungaria. Bazându-se pe experiența de producție de peste 30 de ani a partenerilor săi, compania a câștigat rapid notorietate și a înregistrat o creștere constantă a cifrei de afaceri, care s-a majorat cu aproape 50% în 2012, față de anul anterior. În 2009 a fost lansată franciza Silva Group România. Din 2011 în sistemul logistic a fost inclus mega-depozitul Voluntari, cu o suprafață de aproape 10.000 mp, iar începând cu  acest an, SGR oferă servicii complete pentru înființarea de plantații private. Produsele sale pot fi achiziționate și de pe platformele MagazinulDeBrazi.ro și MagazinulDePlante.ro.

Silva Group Romania și-a propus descurajarea achiziției de brazi de Crăciun proveniți din tăieri ilegale, oferind în schimb o alternativă cuprinzătoare de brazi crescuți pe plantații private. Inițiativa promovează conceptul de brad natural, biodegradabil, ecologic în detrimentul brazilor artificiali, precum și achiziția de brazi cu rădăcină în vederea replantării lor înainte sau după sezonul de iarnă.

Despre MagazinulDeBrazi.ro

Lansat la data de 1 noiembrie 2009, MagazinulDeBrazi.ro este o platformă online destinată comercializării de pomi și accesorii de Crăciun, care își propune să vină în întâmpinarea necesității clienților de a alege dintr-o gamă variată de brazi naturali. Pomii sunt disponibili în 21 de categorii de înălțime (0,60-12 m) și 7 soiuri diferite, tăiați sau cu rădăcină.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati: Calina Mihali, tel. 021 250 40 78, mobil 0749 766 977, email: office@silva-group.com.

 

Lasă un răspuns