Bradul etern al sărbătorilor de iarnă

brad de craciunBradul nu este o apariție întâmplătoare a Sărbătorilor de Iarnă, ci este esența imagistică a acestora, fiind simbolul lor etern. Între brazii unui an și ai celuilalt există o continuitate, putând vorbi astfel de un brad etern al sărbătorilor de sfârșit de an, același care ne-a înveselit copilăria, ne-a îmbucurat la tinerețe și ne conduce mai departe, în fiecare an, aducându-ne aceeași lumină.

spiritul craciunuluiDe aceea s-a și creat o legătură între fiecare dintre noi și bradul de Crăciun. Nu este nimeni dintre noi care să nu aibă amintiri legate de brazii pe care i-au împodobit an de an, despre cei dragi în jurul brazilor, despre clipele frumoase din preajma acestuia. Sărbătorile noastre de iarnă sunt intim legate de prezența bradului, de amintirea părinților care îi aduceau, apoi de amintirea noastră de părinți care îi aducem și îi împodobim, în bună tradiție, generație de generație, pentru cei mici, dar, să o recunoaștem, și pentru noi, cei mari, în egală măsură.

Fiecare casă care are acum un brad a intrat deja în sărbătoare. Pentru cei care încă nu și-au luat bradul, Silva Group îi așteaptă să nu rămână fără simbolul sărbătorii și le-a pregătit toate variantele de achiziționare accesibile pentru ca din nicio casă să nu lipsească bucuria.

Silva Group, prin Magazinuldebrazi.ro, vă așteaptă pe cei care încă nu v-ați împodobit casa să aduceți bucuria în mijlocul familiei, având acum posibilitatea să cumpărați bradul și în rate.

Lasă un răspuns